- Vecka 25

 
Tänkte skriva en rad om hur jäkla trött jag är och att det syns tydligt på första bilden, haha! (Även om bilden är från i midsommar) Meeeeen vi struntar i det ;) Idag har jag åtminstone fått första sovmorgonen på evigheter, så lite piggare känner jag mig! Har en underbart kort arbetsdag på jobbet idag som ska spenderas ute i solen.
 
Idag går vi in i vecka 25. Vart tar tiden vägen? Heeeelt galet ju. Känns som igår som jag plussade, nu har den lilla plutten legat i över 20 veckor i min mage. 

- tankar

 
Sitter och finslipar på texten för nästa "Den långa resan". Är ju snart klar med att berätta hela historien om IVF-resan. Känns väldigt konstigt att låta alla få veta allt. Eller ja, nästan allt. Det är ju en del man utelämnar ändå, tyvärr. Framför allt för att man inte kan skriva om allt, texten hade blivit sjukt lång. Men det har varit en väldigt bra terapi för mig...
 
Förövrigt så sitter jag och kollar på skötbord. Allt som har med bebisen att göra är ju rena djungeln. Finns ju så mycket att välja på. Tur att man har tid innan deadline och bara kan ligga och slösurfa i soffan framför en serie samtidigt som man läser på lite :)
 
Längtar efter det underbara vädret som ska börja imorgon! Sol sol sol! Hoppas bara det håller i sig tills man får semester... 4 dagar kvar!
 
Ovan ser ni söta Indra som är min brors flickväns hund. Så himla söt!

- en lugn sommar

Varför går alltid helgerna så fort? Så himla skönt att det bara är den här veckan kvar och sen är det semester! Eller ja, semester från det ena jobbet. Jag går direkt på det andra jobbet som innefattar lite fotojobb. Det är dock en lugn sommar när det gäller det. Mitt i när jag höll på som mest med företaget så blev jag dålig från ett av IVF-försöken. Så då fick företaget ligga och vila lite. Det resulterar ju dock i att det inte är så många bröllopsjobb i år. Men det gör inget! Jag fokuserar på de jobben jag har och sen kör vi en ny omgång nästa år!
Visa fler inlägg