- vem är jag

 
Senaste veckan har jag inte känt mig som mig själv. Känner mig hela tiden sjukt trött, grinig, förvirrad och gråtfärdig. Sen i onsdaskväll har vi även toppat detta med en galen huvudvärk som kommer och går. Började ta alvedon igår för att få bort huvudvärken, men det hjälper inte speciellt mycket. Håller tummarna för att det går över nu över helgen. Annars känns det inte så roligt att gå till jobbet på måndag..
 
Ikväll har vi varit på bio och sett den nya Mission Impossible. Massa action så här en fredagkväll, vi valde dock att ta den tidiga bion. Det var så skönt att kunna åka hem vid 21:00 istället för att då sätta sig i biostolen. Nu blir det jordgubbar och färskpressad apelsinjuice innan jag somnar.

- Liseberg

Helix

Blöta & glada  - Helix

Spinrock

Balder

Mechanica

Slänggungan

Virvelvinden

Uppskjutet

Helix

Uppswinget

 
Igår körde vi en heldag på Liseberg! Vi började besöket med regn, men efter en timme så kom solen fram istället och det blev riktigt varmt. På grund av gravidteten så får ju jag inte åka någonting i år (eller några få grejer, men det känns inte värt att köpa ett åkband för det). Så mamma, jag och mormor gick runt och spelade istället. På andra spelet vann mormor stjärnvinst på kexchokladhjulet och jag tror hon var lyckligast i hela Göteborg efter det, haha! Det roligaste var också att dem andra som spelade samtidigt blev så glada för att hon vann. 
 
Undertiden vi spelade så åkte dem andra allt från Helix och Mechanica (ny för i år!) till Virvelvinden. Vi höll kontakten så vi kunde kolla på när dem åkte (& så jag kunde fota lite). Det blev två vinster till innan mamma och jag gav upp och åkte hem: Tobbe vann ett lila gosedjur (minion!) till mig på baskethjulet (?) och sen vann syrrans kille första vinst på Tuttifrutti-hjulet. 
 
På kvällen käkade vi middag i Spökbaren, där vi även fick besök undertiden vi käkade....
 
 
Det var en väldigt rolig dag, även om det var en del väntan för oss tre som inte åkte. Men jag var helt slut när vi kom hem vid 22:00. Så sjukt ont i ryggen, även om jag hela tiden varierade med att sitta, stå och gå så tog det ändå mycket på kroppen.
 
 
Det blev inga blogginläg igår då min dator vägrade starta på morgonen på grund av nya uppdateringar. När jag kom hem tänkte jag att det givetvis skulle vara klart (efter 12 timmar). Men nej då, då hade hela datorn "hängt sig" och Tobbe fick sitta och fixa den halva natten. Så jäkla frustrerande när det är en NY dator (den är en vecka gammal idag!). Ska testa att uppdatera igen (för det tjatar den ihjäl sig om) senare när vi ska iväg och se om det händer något. Annars får vi lämna tillbaka den imorgon. Suck.

- strömavbrott & världens segaste

 
Igår blev det myskväll med Tobbes systrar och deras respektive. Det blev lite panik precis innan dem kommer då strömmen gick i hela Göteborg. Så där stod vi med mat som skulle in i ugnen och en kolsvart lägenhet (det ösregnade ute och himlen var helt svart). Men som tur va, så var den inte borta i mer än ca 45 minuter så precis när vi började med plan b (grilla all mat) så kom elen tillbaka igen. Så då var det bara att lägga över grönsakerna på plåten igen och Tobbe kunde grilla köttet i lugn och ro. Till efterrätt körde vi min favorit: chokladfondue & frukt. Så sjukt gott!
 
Det blev ganska sent igår vilket jag märker att min kropp inte klarar av lika bra längre. Somnade vid 02:30 och vaknade 11:00 (så jag har ju ändå sovit, haha). Men neeej då, min hjärna är helt seg idag. Helt väck. Och det är såååå jobbigt att hålla upp ögonen, haha! Tycker synd om Carro som jag ska träffa nu i eftermiddag. Har dock förvarnat henna och sagt att jag gäspar inte för att hon är tråkig utan för att jag är sjukt trött ;) 
Visa fler inlägg