- glada läkare & nummer två

 
Idag var vi som sagt på sjukhuset då jag behövde kolla upp mig. Kändes väldigt konstigt att sitta i samma väntrum som jag satt (nästan) halva graviditeten för att göra ultraljud och kontroller. Det är nämligen samma ställe man blir skickad till om man har några problem "i det området" efter förlossningen. För det är så att jag inte har slutat blöda helt och hållet. Det slutade i några få dagar och sen kom det tillbaka. Sen däremellan kom mensen och sen har det fortsatt. Orkar inte dra alla detaljer men när jag pratade med barnmorskan så tyckte hon att jag skulle kolla upp det. Det kan tydligen sitta kvar delar av moderkakan eller att ärret på insidan inte har läkt eller andra roliga saker. För att göra en lång historia kort så var det inget fel. Alla mina prover var bra och jag har ingen infektion (som också är en "vanlig" orsak till blödningarna). Skönt! Så summan av kardemumman blev att har det inte slutat om två månader så måste man gå in med kamera och kolla i livmodern. Kuuul. Så nu håller vi tummarna för att det ger sig. 
 
En annan rolig sak var att läkaren som undersökte mig var läkaren som tog emot oss på förlossningen och gjorde de flesta undersökningarna där. Dock inte hon som förlöste Alicia sen, då hon jobbade nattskiftet och Alicia föddes på morgonen. Men hon kom ihåg mig och vår historia. Så härligt att se att hon blev geniuint glad över att det gick så bra för oss och att Alicia mår bra nu!
 
Ytterligare en annan rolig historia är att Alicia såklart skulle göra nummer två på sjukhuset. Inget konstigt med det egentligen, men självklart (antagligen för att hon satt i babyskyddet när det hände) så trycktes det ut ur blöjan. Jag hade dock en väldigt nöjd bebis efteråt och som tur var så hade vi extra ombyte. Men nu har hon lovat mig att nästa gång det händer så ska hon vara med sin pappa, hähä ;)
#1 - - linah:

sötnosen!

#2 - - annelie:

va bra att det inte var något allvarligt :D

#3 - - ISABELLA:

jobbigt att de inte hittat nåt fel, hoppas det löser sig! :)

#4 - - Yohanna af Skovde:

Vad bra att du kollar upp sånt men framförallt skönt att det inte var några konstigheter!

#5 - - Carolina Thoor:

Vad skönt att allt såg bra ut och att inget troligen är fel. Hoppas att det slutar att blöda snart så att du slipper göra ytterligare en undersökning :P
Och vad roligt att det var samma person som du mötte igen. Alltid lika roligt att få visa upp ens barn som läkaren ändå tog hand om och såg till så att allt var bra under månaderna då hon låg i magen! :D det måste ha uppskattats för henne med! :)

Sv; ja, det är dem. Dock kollar vi aldrig på Annika Bengtsson men eftersom att ingenting roligare gick på teve, fick det bli det. Men det var helt okej faktiskt! :)

#6 - - Anonym:

Åh söt:D

#7 - - Kaisa - 26 år & väntar mitt första barn:

Skönt att kollat upp det nu får vi hoppas att blödningarna upphör och du slipper vidare komplikationer. Ska hålla tummarna för dig. :)