Gott nytt år!

 
Den här dagen har varit allt annat än vad vi hade tänkt oss. Lillskrutt har haft feber hela natten (pga sprutorna) och varit så ledsen. Så det blev inte många timmar sömn för oss, även om vi turades om. Sen har hon bara velat vara nära nära nära och vill absolut inte ligga själv, som hon annars kan göra en stund. Så allt har tagit lite längre tid idag.
 
Om en stund kommer mina syskon med respektive hem till oss! Vi ska faktiskt köra motsatsen till vad alla andra gör; vi kör myskväll med god mat och spel. Alla ska ha mjukiskläder på sig, haha! Lite skillnad jämfört med förra året (bilden).
 
Så gott nytt år allihopa! Hoppas ni får en bra kväll oavsett hur ni spenderar den. Så hörs vi nästa år helt enkelt ;)

- Topp tre i december

 
1. Aktivitetskudden. Helt plötsligt är det väldigt roligt att ligga på mage. Bilden är juldagen, första gången hon låg på den! 
 
2. Cliniques foundation. Fått sämst hy efter förlossningen. Supertorr och röda fläckar. Kan se normal ut tack vare den! Det svåra är att hinna sminka sig ordentligt med en liten bebis. Innan hyn blev så dålig så körde jag bara på mascara.
 
3. Nagellack. Piggar upp allt och gör allt lite roligare nu i mörkret. Ikväll kör jag nog på den här.
 

- instagram 2015

 
Mina nio mest gillade bilder på instagram! Tänk att alla bilder är från de tre sista månaderna på året, haha... Bilden i mitten är sista magbilden. Vattnet hade gått tjugo minuter innan bilden togs.. Åh va jag hoppas att jag kommer kunna få vara gravid igen! Även om jag inte mådde bra hela tiden, så var det verkligen så häftigt. Och då ska vi inte ens prata om det som faktiskt kom ut ur magen... 
 
Så tyvärr 2016, det blir svårt att toppa år 2015!
Visa fler inlägg