- bönan och jag

Mitt bloggsug (?) blev pausat i samband med att min rygg blev värre. Jag kan knappt sitta på en stol. För er som inte förstod förra inlägget så är jag alltså gravid! I oktober blir jag och min älskade sambo föräldrar för första gången. Det har varit en väldigt lång resa hit, men det kan vi ta en annan dag.

Det som är jobbigt nu är att min sjukdom tillsammans med tidig foglossning har förvärrats. Första veckorna i gravidteten mådde jag jättebra och gick på lyckorus. Självklart är jag fortfarande lycklig, men det går inte att ignorera den här smärtan. 
 
Jag har fått ett foglossningsbälte som ska underlätta. Det har det även gjort och i två dagar den här veckan var första gången som jag inte hade ont efter jobbet! Jag var så glad! Äntligen något som hjälper! Sen kom torsdagkväll och fredagmorgon. Satan i gatan vad ont jag har. Kan inte ens ta på mig bältet för att jag är så öm. Ömheten kommer antagligen ifrån sjukdomen. Smärtorna är nog en blandning. Förut kände jag skillnad på reumatismen och foglossningen, men det gör jag inte just nu. Sjukt frustrerande.
 
Men jag och min lilla böna är i v. 15 och förutom ryggen så är allt bra.
 
På bilden är dock bönan 12 veckor.
3 kommentarer publicerat i Gravid, Sjukhus;
Taggar: foglossning, gravid, reumatiker, reumatism
#1 - - Madelene Englund:

Åh, grattis :-D hoppas du icke mår alltför dåligt under graviditeten och att reumatismen icke blir värre. Kram

Svar: Får hoppas att den inte förvärras mer. Det är redan tillräckligt jobbigt.
Jennifer

#2 - - Ida ☯ the sky under the sea :

Så himla jobbigt med foglossning D:

#3 - - Kocken:

Awwww GRATTIS! :D :D Så går det när man hoppar av bloggvärlden!

En liten bebbe! Awww :D

Usch ja...foglossningen är inget o leka med. O förstår det måste vara sjukt mkt värre för dig! =/ Sista månaden låg jag mest i sängen för man hade alldeles för ont för o röra sig :P

Svar: Haha jaaa :) du får inte lämna bloggvärlden! Tack!
Nä verkligen inte. Så skönt att den lugnade sig efter det.. Men den ligger och lurar hela tiden nu :(
Jennifer