- orosmoment

 
Idag var det dags för ett besök till läkaren på mödravårdcentralen. I förra veckan hade jag småblödningar två dagar och blev genast supernojig. Fick även veta tråkiga nyheter ifrån en som står nära mig som också påverkade att jag blev mer orolig. Dagen efter jag bokade dagens tid så fick jag vrålont i ryggen. Så det blev ett långt besök idag, där vi gick igenom allt. Jag ska nu även skrivas över till specialistmödravården, på grund av min sjukdom och andra saker. Så det ska bli skönt! Allt såg förövrigt superbra ut på ultraljudet. Fick bland annat se ordentligt på ryggraden, huvudet och såklart en liten karate unge som levde loppan där inne. Fick också lov att filma lite för att min sambo inte kunde följa med. Känns tråkigt att han missar sånna ögonblick! Men vad ska man göra när det inte funkar med jobbet...
 
Jag har varit hemma från jobbet hela veckan för att jag knappt har kunnat gå (pga ryggen). Men idag ska jag testa att röra mig lite bland folk. Vi har bokat restaurang sen två veckor tillbaka och ska kolla på Chalmers Cortégen som är i stan. Håll tummarna för att jag orkar det! Vill så gärna kunna jobba på måndag.

- det bästa som finns just nu

 
Något jag har fått cravings på nu under graviditeten är frukt. Gott gott gott. Något jag inte är sugen på överhuvudtaget är godis. Kan äta en bit sen är det bra. Och då tog jag godiset från början bara för att "jag vet att det är gott". Så korkat egentligen, haha. Men bor man med världens godisråtta så är det svårt att undvika helt och hållet. 
 
Idag är jag hemma från jobbet då ryggen gör så fruktansvärt ont. Innan har det hjälpt att vila men inte ens det hjälper mig nu. Det gör dock sjukt ont att gå så därför är jag hemma. Annars resonerar jag som så att jag lika bra kan vara på jobbet så att tiden går snabbare, även om jag får ont. Plus att jag trivs galet bra ihop med min kollega. Det gör livet lite enklare helt enkelt. 
Visa fler inlägg