- morgongåva

 
Idag har det varit fullt upp med en möhippefotografering. Duktiga Emelie fixade sminket och därefter blev det snygga bilder som den blivande brudgummen ska få i morgongåva! Så roligt med sånna här bilder. Förövrigt, efter att ha kollat igenom bilderna i kameran, så är jag jättenöjd! Även bruden var nöjd, även om hon tyckte att det var lite jobbigt med den här typen av fotografering, haha! Men det är jag fullt förstående med. 

 
Möhippefotografering fr. 2990 kr ink. sminkning.

Kreta #6

 
 
 
I tisdags käkade vi återigen på en restaurang som hade jättefin utsikt! Därefter blev det lite minigolf. Jag tycker ju inte vi ska fokusera på vem som vann (Fredrik) utan vem som gjorde flest hole in ones - JAAAG :)
 
 

Kreta #5

 
Igår fortsatte vi vår slappa stil, dock vid poolen. Livet är ju inte jättejobbigt här om jag säger så. Det största problemem är vilken solstol man ska välja, om man ska bada i poolen eller havet och vilken drink man ska dricka.
 
Igår var det "Greek night" här på hotellet och till middagen blev det massa god grekiskmat (ofcourse!) och livemusik. Efter middagen blev det lite dans. Restaurangen var full och ni kan ju gissa vilket bord dem drog ned upp på dansgolvet... 
Visa fler inlägg