- france

 
 
Två bilder från DEN HÄR fotograferingen. Det var franskt tema på möhippan då bruden skulle gifta sig i Paris. 

vila kan man göra i graven

 
 
Skulle egentligen tagit det lugnt hela helgen pga förkylningen, istället blev det tvärtom. Igår var det fullrulle med fotografering och kräftskiva. Idag var det fullrulle då jag umgicks med min älskade mormor halva dagen och sen blev det roadtrip med Madelene för att se på fotboll! Jag fotograferar ju för Qviding's a-lag, men bara på hemmaplan, men ibland är det kul att åka på bortamatcher också. Speciellt när det inte är så långt bort. Men det resulterade i att jag kom hem för 40 minuter sen, haha. Helt slut.
 
Jag har dock vräkt i mig té gjort på ½ citron, massa ingefära och honunghela helgen. Det känns som att det har hjälpt och skrämt bort förkylningen. Känner mig inte helt
 
100%ig men på bättringsvägen åtminstone. 
 

- dagens fotojobb

 
Nyss hemkommen från en möhippefotografering med franskt tema! Det blev sjukt bra bilder och om (den blivande) bruden tillåter så dyker det upp resultat sen. 
 
Man kan ju inte tro att det är september och snart höst. Sjukt härligt väder ute med strålande sol och värme! Jag har dock åkt på en förkylning så jag tar på mig mer kläder än nödvändigt bara för att hålla den borta så gott det går. Häller även i mig flera koppar té och testar alla husmors-knep som finns för att bli av med skiten! Har inte tid att vara sjuk nu.
 
Ikväll blir det kräftskiva hos bästa Elin! 
 
Visa fler inlägg