- 5 år tillsammans

 
Idag har jag och min älskling spenderat fem år tillsammans! Helt galet hur fort tiden har gått och hur små vi var när vi träffades, haha! Det är också helt galet hur mycket som har hänt på den här tiden: vi har båda tagit körkort, vi har varit utomlands tillsammans fyra gånger (snart fem!), tagit studenten, flyttat ihop och förlovat oss. Men nu siktar vi framåt och jag ser framemot att kunna sätta en nolla bakom den där femman. 
 
Bilderna är från de första halvåret tillsammans. 

- senaste tiden..

 
Den här dagen har först spenderats ute i två timmar runt Delsjön. Därefter blev det storstädning hemma. Jag har inte mått så bra den senaste tiden så då blir det lätt att absolut ingenting vettigt blir gjort här hemma, haha. Så idag var det dags att ta tag i ALLT. Så nu känner vi äntligen igen vår fina lägenhet!
 
Förövrigt fyllde fina Elin år i veckan så igår var det tjejkväll hemma hos henne. Spelade roliga spel och snackade massa skit. Därefter drog de andra ut till krogen och jag åkte hem till min söta sambo för att fortsätta vila. 
 
I torsdags åkte jag nämligen in till akuten för jäkla magsmärtor. För att göra en väldigt lång historia kort så visade det sig att jag hade två större cystor som har brustit. Galen smärta! Och jag som ändå är smärttålig storgrät vid minsta beröring på magen.. Så därav ingen utgång i helgen för mig.. :) 
 
Ni har väl förresten inte missat den här underbara hösten vi har haft i år va..? Så underbart väder! 
Visa fler inlägg