fisheye - fulast vinner återigen

 
Innan resan tog vi "före"-bilder, men för att göra det lite roligare så körde vi på fisheye. Och här kommer då efter-bilderna! Tack vare att vi inte hade världens bästa väder så blev vi inte riktigt så bruna som vi hade planerat. Solen visade sig nämligen bara på förmiddagen och försvann bakom molnen igen vid lunch. Tröga som vi är så förstod vi inte detta de första dagarna utan trodde vi bara hade otur. Så vi åkte på utflykter, shoppade och badade i havet på morgonen istället. Så de sista dagarna blev det lite "panik-solning"..
 
Vi har haft en bra resa, men absolut inte den bästa. Vi hade värmen och sällskapet men inte solen. Plus att viss personal på hotellet hade tråkig attityd mot oss som var yngre än genomsnittet (det var vi och pensionärerna). 
 
Jag ska sätta mig och gå igenom bilderna nu! Det finns en del godbitar kvar att visa er :)
 
Nu börjar vi spana in nästa års resa...
 

Borta bra men hemma bäst!

 
Jag älskar att resa, men det bästa är ju faktiskt att komma hem. :) Så underbart att få sova i sin egna säng igen och gosa med Hubbe igen! Sen att kunna dricka vattnet ur kranen är faktiskt också gaaanskaaa skönt.. Det enda jag saknar är värmen, vi gick back över 25 grader nu när vi kom hem. Satan va kallt det är här hemma!
 
Nu ska jag gå igenom alla bilder från resan och se vad jag har kvar att visa er. Därefter blir det en fotobok av alla bilder! Vi (jag...) har gjort det av de senaste resorna vi har gjort nu, så det börjar bli en liten tradition. Hellre en fotobok än att bilderna fastnar på en hårddisk... Hur ofta går man igenom den..?
Visa fler inlägg