- födelsedagsfirande

 


Helgens första kalas har precis avslutats! Jag fyllde ju år i veckan så den här helgen går åt till att avverka flera kalas på olika sätt. Plus lite påskmat däremellan, haha. Så på tisdag lär jag rulla till jobbet. Utan bil.

Jag kan dock inte hålla med om att det har varit en lång fredag. För årets långfredag har gått extremt fort. Kan ju i och för sig ha att göra med att det har varit fullrulle från morgon till kväll. Lyckades även få mitt knä ur led igår, vilket resulterade i att jag är extra långsam i allt jag gör. 

Ovan ser ni mina hemmagjorda cupcakes. Choklad med choklad som toppades med choklad ;) En riktigt chokladbomb med andra ord. 

- nittinolltretjugosjuWoop woop! Idag är det den bästa dagen på året - MIN FÖDELSEDAAAG!
Det firar jag med att jobba, haha. Dock är hela helgen fylld med födelsedagsfirande! 

Det verkar även som att våren är på väg ordentligt nu!
Jag funderar till och med på att ta på mig skinnjackan idag istället för den tjocka dunjackan..
 

just be strong and carry on

 


Har äntligen återhämtat mig helt från min "högfeber, svårt att andas, tryck över bröstet men ingen infektion i kroppen"-historia. Sista dagen med antibiotika idag och det firar jag med att testa på yoga imorgon. Mamma har tjatat som bara den på att jag mååååste testa detta. Så förra veckan (i feberyra) så sa jag "okejråå".. Får se om det är min grej eller hur det blir!

Bilden ovan togs dagen innan jag åkte in akut på sjukhus för andra gången den veckan. Den lördagen mådde jag bra och hade aldrig trott att jag skulle ligga halv-död på söndag i feber, haha..
Visa fler inlägg