- bruden i fokusVisar tre bilder från ett juni-bröllop med bruden i fokus. Bruden hade riktigt roliga idéer och gillade att spexa, vilket jag själv tycker är sjukt roligt också! Så det resulterade bland annat i den sista bilden..
 
Förövrigt är det bara flytt som står på schemat på all ledig tid som finns. Föräldrarna flyttar ifrån ett tvåfamiljshus till en lägenhet nästa helg. Så de senaste månaderna/veckorna/dagarna har vi varit där och hjälpt till för att tömma. Det är även i det huset jag har haft min studio, som jag idag packade ihop och tryckte in i vårt förråd. Får se om det blir en lokal i framtiden eller hur det blir..
 

- KanwalDen här vackra tjejen fotograferade jag för någon vecka sen. Idag blev jag klar med alla hennes bilder! Det känns alltid lika kul att få leverera fina och färdiga bilder till en nöjd kund. Imorgon ska jag börja redigera bröllopet som jag visade er sist.. Ja, man kan ju säga att det känns att högsäsongen är nu. Finns alltid ett fotojobb som ligger och väntar.

- ett litet smakprovEtt litet smakprov från dagens bröllopsfotografering. Det har varit en helt galen dag som först bjöd på strålande solsken och världens värme. 90 minuter innan porträttfotograferingen så ÖSREGNADE det. Eller nej, ösregna beskriver nog inte den mängd vatten som forsade ner från himlen. Tänk er att någon har satt på kranen på högsta volym, ungefär så mycket vatten kom det på en och samma gång... MEN när brudparet anlände så började det duggregna och sen sken solen igen! 

Efter fem timmars fotografering så är jag ganska trött i både ben och rygg. Så nu ska jag placera mig i soffan tills sängen lockar... 
Visa fler inlägg