- promenad i skogen


Idag har varit en sån där underbar dag! Då solen sken (nästan) hela dagen och jag slutade tidigt på jobbet. Det resulterade i att jag struntade i gymmet och hämtade Hubbe istället (som är hos mamma & pappa när jag inte kan ha honom). Därefter blev det en långpromenad i skogen med min hårboll! Och som han älskar att skutta omkring och springa runt. Han går dock inte långt ifrån min sida, haha!
 
Hur har ni spenderat sista dagen i februari?

- Vårtecken i Göteborg

 
 


Sååå skönt att redan hitta vårtecken hemma hos mina föräldrar! Snödropparna har nämligen börjat slå ut och massa andra knoppar har börjat komma i trädgården. Hoppas bara det blir lite fler plusgrader nu så allt inte bara dör.. Har ni hittat något vårtecken ännu?

always look on the bright side of lifeHur konstigt är det inte att man saknar ihjäl sig efter att få skriva av sig på bloggen, men så när man väl sätter sig vid datorn för att börja skriva så står det helt stilla i huvudet..? Jaja, som jag har sagt innan så tar jag allt som det kommer nu. Är fortfarande inte riktigt på topp!

Buketten ovan fick jag på alla hjärtans dag av min söta sambo! Den står fortfarande jättefint i vårt fönster! Så härligt med en färgklick. 

hoppas ni har det bra

Visa fler inlägg