- ROADTRIP

 
För två helger sen blev det en roadtrip ner till Malmö med min sambos familj! Vi firade hans morfar & mormor som har varit gifta i 50 år och morfadern som även har fyllt 75 år. Så vi blev bjudna ner på en hotell weekend till Malmö och Köpenhamn. Det blev rolig shopping, massa god mat (hotellfrukost är ju det bästa som finns!) och tivoli i Köpenhamn! Sjukt kul! Vi var dock helt slut när vi kom hem på söndagen, så jag hade behövt vara ledig i några dagar till ;) men det är så det är när man ska ligga på topp! 
 
Insåg även när vi bilade ner att Sverige är så galet vackert! Alla dessa landskap! Någon gång så ska jag tvinga med mig någon ut på en tur endast för att stanna och fota landskap på vägen. Bilderna ovan är tagna i bilen, vilket inte är helt lätt med ett objektiv som slår i rutan varje gång haha!
 
Förövrigt är det väldigt mycket jobb just nu. All "fritid" går åt till att redigera bilder och all annan tid är jag på mitt andra jobb! Så det var därför det dröjde med dessa bilder..

- Bulgarien #3

 
När vi var i Bulgarien så var vi på Burgaskusten i Nessebar. Vi hade det jättebra och trivdes verkligen på vårt hotell. Men det är verkligen betoning på "hotell" för vi rördes oss inte mycket utanför alls. Vi var helt slut efter att ha hjälpt mina föräldrar att flytta (från ett tvåfamiljshus till en lägenhet) veckan innan plus en hel del jobb på det. Så det blev verkligen en pensionärs-semester! Med andra ord kan vi alltså inte uttala oss om hur det var utanför hotellets fyra väggar, då vi bara åkte dit för att ligga i solstolen & bada. Men det lilla vi såg var bara positivt och hotellet var helt fantastiskt! Det passar verkligen för er som bara vill ta det lugnt och bada i Svarta havet. Vill man åka på roliga utflykter så är det nog helt fel land, då det inte fanns så mycket att göra. Har någon av er varit där? 
 
Bilderna tog jag en kväll i slutet av veckan. Tobbe hade världens tålamod med mig som ville fota allt möjligt i mörkret med hjälp av stativet. Nu efteråt kan jag nog tro att det hängde ihop med förlovningen, då han friade dagen efter ;) 
 
 

- kärlek i solnedgången

 
Bilden ovan togs i Bulgarien! Den här bilden har vi försökt förstora upp till en canvastavla. Men min kära återförsäljare ljusade upp bilden jättemycket så man såg våra ansiktsuttryck osv. Så nu blir det en retur på den, riktigt tråkigt men det är väl bara att göra ett nytt försök! När allt är klart ska den sitta över vår soffa.. Jag ska försöka komma ihåg att visa er sen!
 
Det blev förresten förändringar i bloggen idag. (Tryck F5 om ni inte ser någon skillnad) Fick något "ryck" och gjorde om headern och uppdaterade lite bland länkarna & andra saker i menyn. Vad tycker ni? Har förövrigt haft samma "ryck" hela dagen. Jag hade en jätteeffektiv morgon (allt detta gjordes innan kl. 12); åkte och tränade på gymmet direkt när jag hade vaknat, tvättat två tvättar, städat badrum & kök, svarat på flera jobbmail, postat iväg förstoringar till kunder och redigerat lite bilder. Efter det blev det jobb i några timmar och efter det blev det storstädning av hela bilen & därefter avslutade jag dagen med lite matlagning. Sen gav jag mig på bloggen.... 
Visa fler inlägg