min svaghet


Det här med skor alltså.. Jag är egentligen ingen "sko-tjej", som köper miljoner par och radar upp. Däremot är jag svag för nitar. Så när jag såg skorna ovan så kunde jag inte låta bli. Så varje dag slåss jag med i-landsproblemet; vilka skor ska jag ha på mig idag? Haha..

Är ni svag för något speciellt? Eller är ni helt enkelt en "sko-tjej/kille"? ;)

- den underbara hösten kryper sig allt närmareNu börjar naturen sakta men säkert förvandlas till en färgsprakande tavla! Det blir så vackert ute nu och färgglatt. Man får passa på att njuta innan vi går in i den där perioden där det är mer mörker än ljus.. Jag är dock helt överlycklig över att jag kommer åka iväg till Egypten om ca. 6 veckor! Så precis när det börjar bli helt outhärdligt här så sticker vi iväg en vecka till värmen! Åh va jag längtar!

Nu på kvällen blev det en powerwalk tillsammans med hunden! Vill inte lämna honom nu när han redan är så mycket ensam på dagarna, plus att jag har en sambo som jag knappt ser för våra jobb går om varandra. Så Hubbe fick följa med! Det gick över förväntan faktiskt och nu har jag en helt utslagen hund sovandes på soffan..
Visa fler inlägg