Göteborg - i svartvittNär jag fotar landskap/arkitektur så "ser" jag alltid bilden framför mig i färg. Så när en kund hörde av sig och frågade om bilderna ovan "även ser bra ut i svartvitt" så var jag ju tvungen att testa. Och ska sanningen fram så blev jag sjukt nöjd. Här ser ni den ena bilden i färg, va tycker ni?

Så inom kort kommer de här bilderna sitta uppe i en reception på ett hotell i Göteborg.

Dagen D närmar sig..Idag inledde jag den där veckan som jag har längtat efter så sjukt länge. För på torsdag är dagen med stort D. För då drar nämligen jag, mina syskon & våra bättre halvor till Egypten! Ska bli så grymt kul och härligt (speciellt efter dagens höststormar).

Idag har det varit fokus på att fixa inför resan - växla pengar, hämta ut grejer på apoteket, hämta ut ett paket innehållandes två snorklar/cyklop, tvätta och börja packa både kläder och kameraväska. Så även om tanken var att jag skulle vara ledig idag så har det inte varit en enda lugn stund. Men det är ju så jag gillar att leva - fullrulle från morgon till kväll! Nu ska jag gå ut med min hårboll till hund i ösregnet..
Visa fler inlägg