Paris #2 - Eiffeltornet från alla vinklar & vrår

Ja, man kan ju inte åka till Paris utan att ta miljoner kort på Eiffeltornet. Sagt & gjort. Jag har nog bilder på det berömda Eiffeltornet ur ALLA vinklar och vrår. Men ni får nöja er med bilderna nedan, haha! För att komma högst upp i tornet fick vi stå i kö i 4 timmar. Så vi hann med en del fotografering. Ännu mer av utsikten kommer i ett annat inlägg. Man kan ju förresten inte tro att alla bilder (utan den högra stående bilden) är tagna på samma dag, med tanke på vädret..

Nikon D700 + Nikkor 10,5/2,8 Fisheye ELLER Tamron 28-75/2,8

Och min älskade "by night"-bild. Vi (= jag) blev rejält besvikna när vi åkte dit kl. 2 på natten för att fota det UPPLYST. Men jag gjorde det bästa av situationen och blev väldigt nöjd ändå, måste jag säga!

Dagen D.

 


Idag är det dagen jag har väntat på i flera år. För idag blir jag sambo med världens finaste pojkvän. Direkt efter jobbet idag går första flyttlasset och sen är det fullrulle hela helgen! Det ska bli så kul :)

Paris #1

Som ni märker (på bilderna?) så är jag nu hemkommen från Paris! Det är lite blandade känslor att få komma hem, haha! Det har varit helt underbara dagar tillsammans med mina två närmsta vänner. Samtidigt som det är skönt att få komma hem till rutiner igen, jag är ju trots allt en vanemänniska.. Plus att det händer massa roliga saker nu de närmsta dagarna.
 
Det kommer komma sjukt många bilder från resan, så jag hoppas inte att jag kommer tråka ut er. Kommer dela upp det i lite olika kategorier och varva det med andra inlägg. Idag visar jag bara en blandad kompott med rena rama turistbilderna! Som ni ser så har vi ätit galen god mat och njutit av fina utsikter runt om i Paris. Förövrigt så låter jag nog bilderna tala lite för sig själva.

Nu ska jag göra iordning mig inför ett fotojobb. Ingen vila här inte!
Visa fler inlägg