- just take me away


Det har varit en dag med k a o s. En av alla grejer som har hänt är att vi fick vattenläcka. Så det var bara sätta igång och rädda grejerna som gick. Sen har det varit hundra andra grejer också, haha. Så att jag fortfarande går runt i träningskläder för att jag skulle åka & träna vid 14-tiden känns lite halvkonstigt, fast ändå inte. Det har inte funnit någon tid över för det. 

Jag hade tänkt börja en ny grej idag i bloggen. Många tror ju att jag bara tog fram kameran en dag & kunde lika mycket som jag kan nu. Så jag hade tänkt visa hur jag har utvecklas och hur jag antagligen tänkte när jag tog bilden. För det är en bra grej emd bloggen: Hela min utveckling inom fotograferingen finns lagrad här. Så det får dyka upp imorgon istället.

Nu: Filmmys med tända ljus.
#1 - - Sandra:

Det låter hur kul som helst!! :) Ser fram emot det!SVAR: Haha.. ja, där kan man snacka om att jag var en stöttande tjej igår ;) Det var verkligen vårt gäng på nio pers & ett gäng på kanske fyra som var där inne igår i denna enorma lokal. Men vi satt snällt, beställde dricka och sen fick jag försöka få lite fart på dansandet. Fatta vad trist att stå en hel kväll och DJ:a och det är verkligen INGEN som dansar. De stod liksom i hörnan vid ett heltomt dansgolv... lite jobbigt! Jag tyckte de kunde låta datorn göra jobbet och joina oss på lite öl men det var tydligen itne godkänt :P

#2 - - Kashaya:

Men gud vad dryg med vattenläcka

#3 - - Kashaya:

Men gud vad dryg med vattenläcka

#4 - - Leia ♥:

Fina headerbilder :)

#5 - - Thakock:

Oj inte kul med vattenläcka! Hoppas det blir lagat snabbt =)Spännande! =D

#6 - - Carro:

Det lät som en superidé:) Kul att se utvecklingen:)

#7 - - DR:

- Åh vad kul! Det ser jag fram emot! Kram!

#8 - - Leone:

Usch vad jobbigt med vattenläcka. Kan förstå att det blev lite kaos av det. Hoppas att det inte förstörde allt för mycket.

#9 - - Annika:

Gud va roligt det kommer bli att se!