Bra tidsuppfattning man har.

Haha, jag trodde klockan va typ 11-12 eller nåt :) men så är den "bara" 9.. Men jaja, jag ska nog ändå stänga av snart. För imorgon bär det av till Trollhättan. Ska besöka syrran & självklart ska hon hämta oss aaaas tidigt. Japp, OSS - Brorsan & Hubbe följer med. Hähä, man får hoppas på att helvetet inte brakar loss när syskonen är i samma lägenhet ;) Yeah yeah, kul blir det iaf! Behöver lite miljöbyte så det funkar ju.
Vad händer hos er imorgon?
 
Tog bilden idag genom en silverfärgad lastbil.

Larm & blåbär

Återigen gick det skit bra på bilskolan ;) haha. Självsäker här - nä, men han sa faktiskt att det går väldigt bra nu. Det är väl bara att vänta på ett bakslag (eller på körkortet som jag sa). Hähä :)

Det var lite pinsamt när jag handlade mat förut så hade jag med mig två färgpatroner jag hade köpt på ONOFF innan. De jobbiga var att larmet gick igång när jag gick in på ICA. Alla stirrar på mig. Det brukar ju inte direkt gå igång när man går in i affären ;) Snarare tvärtom. Vilket de dock gjorde också men då visste dem ju var det va. Plus att jag känner dem som jobbar där så det var ju bara att skämta bort det (och avlarma mig IGEN).

Yeah yeah, nu ska jag dricka min blåbärsmoothie och kolla lite på TV.

Visa fler inlägg