jag är tönt

Kollar på vädret nu på fyran. Det ska tydligen vara dåligt våder imorgon igen. Men vi slipper regnet - woho! Så om de regnar imorgon så kommer jag slå tv-fyra-gubben!
Nämen oj, fint väder på fredag. För helgen längtar man ju till. Not. Undrar ni varför? Jo de betyder att det är skola snart igen..

Nu ska jag sova. Eller först ska jag läsa lite i en Kalle Anka tidning - haha jaa jag är tönt! Jag prenumerar faktiskt fortfarande på Kalle Anka, gjort de sen jag var åtta år och tänker inte sluta ;) Hinner ju dock aldrig läsa dem eftersom det händer så mycket annat!
Kalle Anka är nostalgi.
Punkt slut.

God natt

efterlängtade ig-varningar

Fick hem papper förut från skolan. Eller jag hade missat det och så snackade Sanne om det när vi va i stan förut: De efterlängtade ig-varningarna. Jag blev as rädd eftersom jag har missat en del och trodde därför jag skulle få någon ig varning. Men icke sa nicke. Jag har nog blivit en liten pluggis sen jag började på gymnasiet :) I åttan hade jag ju nästan ig-varning i varje ämne (gick dock ut nian med 185 poäng lr nåt ;P). Så jag är otroligt lättad över de. Nu börjar bara pluggångesten. Har ju fått reda på att om jag inte gör vissa grejer så får jag varning. Vilket jag inte vill ha hem eller överhuvudtaget få! Men nu ska jag iallafall fira min icke ig-varning med en apelsin ^^
Visa fler inlägg